Studentnytt

I nyhetsbrevet Studentnytt tipsar vi bland annat om sista ansökningsdatum till kurser och program, utlandsstudier, öppettider för studentstöd, föreläsningar på olika teman och annat som du kan ha nytta av som student vid Umeå universitet. Innehållet varierar beroende på vad som är aktuellt.

Prenumerera på Studentnytt Som prenumerant får du Studentnytt-mejl 3-5 gånger per termin.

Ange din e-postadress i rutan på den här sidan för att börja prenumerera. När du gjort det får du ett e-postmeddelande som bekräftar att du blivit prenumerant, och inloggningsuppgifter om du vill ändra till en annan e-postadress eller avsluta din prenumeration.

Några kommentarer om Studentnytt:

"Jättebra att få en påminnelse så man inte missar att söka kurser"

"Självklart vill jag ha tips om praktikplatser"

"En påminnelse om att söka examen i tid gör att jag hinner få ut den innan sommaren, tack Studentcentrum!"

"Kvällsöppet hade jag missat om jag inte fått ett tips via e-post"

"Så här korta tips går snabbt att läsa, fortsätt att skicka som e-post!"

Sidansvarig: Studentcentrum

Prenumerera på Studentnytt

Anmäl dig som prenumerant på Studentnytt nedan.

Avanmälan - Studentnytt

Ange din e-postadress nedan för att avsluta din prenumeration på Studentnytt.

Kontakta Studentnytt

Har du tips på nyheter för Umeå universitets studenter? Kontakta redaktionen!

Studentnytt

Planerade utskick av Studentnytt hösten 2018

28 augusti
27 november

Hör av dig senast 3 dagar innan aktuellt utskicksdatum om du vill få med material.